ont

alla killar
såhär ont gör det att ha mens:
tänk att du några dagar i månaden var tvungen att ha pungen i ett skruvstäd
samtidigt som någon körde upp en grov metallstång i ditt anus och dunkade den mot tarmväggarna
och du förfrösalla leder från höfterna och ner så att det ilade i dem när du rörde på dem

min första mens

jag fick min första mens på gotland. jag minns inte hur gammal jag var. det är sånt man ska minnas va? sommaren mellan femman och sexan (räkna!!). jaja. det fanns en pytteliten toalett på mitt rum. vi hyrde ett stort hur innanför murarna på gotland. det var fint! MEN JA MENSEN. där inne upptäckte jag det.
jag sprang till mamma. såklart. hon tog in mig i ett rum med en vattensäng och höll ett föredrag om tamponger och bindor. hon la inte så mycket fokus på bindor. sen åkte vi och badade. fast inte jag. jag var ju livrädd.

jag fick ingen hästtidning. iofs gillar jag inte hästar. men jag kunde ju fått en i alla fall.

minnen och faktum

jag var 12 när jag fick mens. jag var hos min bästis och vi kollade på aladdin. jag blev kissnödig för vi hade druckit jättejättemycket o'boy. och jag vet att jag hade vita bomullstrosor och marinblå shorts och jag minns exakt hur det svajade i huvudet (som när man blir ensam igen eller får dåligt på ett prov) när det inte längre var helvita trosor jag hade. jag fick jättebråttom att åka hem och äta och jag grät och mamma köpte en hästtidning till mig. två dagar senare åkte vi till grekland och jag kände mig äcklig.
jag tänkte kanske inte på att nästan alla har mens. din mamma, kronprinsessan, alla tjejer i klassen, min mamma, min mormor hade, din farmor med.

RSS 2.0